Web Informer Button

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Η σπορά των άστρων



 Το πραγματικό μήνυμα που πρέπει να δώσουν τα Χριστούγεννα ίσως για πρώτη φορά να φαντάζει πιο σημαντικό από ποτέ.Ελπίδα, αισιοδοξία, υγεία και εσωτερική ευτυχία χωρίς φτιασίδια και λούσα.Είναι η πρώτη χρονιά που προσωπικά ακούω τόσες ευχές να σχετίζονται με την υγεία και την αξιοπρεπή καθημερινότητα-ούτε το χρήμα, ούτε τα υλικά.  Το διάβασα σε άλλο blog και ταιριάζει τόσο σαν ευχή αλλά και σαν συγκυρία. Πήγα στο νησί μου για να περάσω τα Χριστούγεννα μαζί με τους γονείς και συγγενείς μου, ειδικά μετά την τελευταία απόφαση που πήρα. Ανησυχούσα ότι μπορεί να μην περνούσα τόσο καλά αυτές τις μέρες, κυρίως ότι μπορεί να μου κάνανε επίθεση παρά το γεγονός ότι η απόφαση που πήρα ήταν οριστική, ήταν απόφαση που δεν άρεσε σε άτομα του συγγενικού μου περιβάλλοντος. Ακόμη κι αν αφορούσε εμένα και κυρίως εμένα.Κι όμως, δεν έγινε καμία επίθεση. Με παραξένεψε. Επιπλέον, δείχνει σαν να επιδιώκουμε όλοι να περάσουμε αυτές τις μέρες όσο πιο ήρεμα κι όσο πιο κοντά γίνεται. Μεταξύ μας. Οι άνθρωποι. Σαν να επιδιώκουμε να δεθούμε περισσότερο. Σαν αυτοί οι δύσκολοι καιροί να μας φέρανε πιο κοντά. Ακόμα κι αυτό είναι ένα θαύμα. Πάντα υπάρχει κάτι για το οποίο αξίζει να χαιρόμαστε και να νιώθουμε ευγνωμοσύνη.  Γιατί, θυμήσου, να είσαι ταπεινός γιατί είσαι φτιαγμένος από το χώμα της γης,να είσαι ευγενής γιατί είσαι φτιαγμένος από την ύλη των άστρων.  Και αφιερώνω το παρακάτω άρθρο σε όλους τους star-seeds αυτού του κόσμου διότι ο κόσμος μας είναι ένα τεράστιο σύμπαν...  Η Σπορά των Άστρων
Star-seed ονομάζεται το άτομο εκείνο που νιώθει ότι η γη δεν είναι το πραγματικό του σπίτι. Αντιθέτως κοιτάζει προς τα άστρα,που του φαίνονται πιο οικεία και αναπολεί το χαμένο του κόσμο και την πραγματική του οικογένεια.
Διαισθάνεται ότι έχει ένα συγκεκριμένο σκοπό - ή αποστολή - εδώ στη γαία, την οποία αγαπά βαθύτατα και αποσκοπεί να φροντίζει.
Παρά την αγάπη του όμως αυτή, συχνά έχει τάσεις φυγής από την γαία και τη χαμηλής δόνησης πραγματικότητά της, τον υλικό κόσμο!!
Τις γήινες απολαύσεις δεν τις εκτιμά όσο ο κοινός άνθρωπος, τον οποίο συχνά δεν κατανοεί. Δεν κατανοεί επίσης χαμηλής δόνησης συναισθήματα όπως το μίσος, αν και το ίδιο το άτομο συχνά δυσανασχετεί και οργίζεται με τις κοινές ανθρώπινες συμπεριφορές.
Οι star-seeds δυστυχώς πάσχουν, επί το πλείστον, από "ψυχικές" διαταραχές, φοβίες, νοητικά προβλήματα ή χρόνια κατάθλιψη, επειδή πολύ απλά δυσκολεύονται να διατηρήσουν καλή σχέση με τη βιολογική τους οικογένεια και να ταυτιστούν με το περιβάλλον τους.
Γενικότερα, νιώθουν "έξω από τα νερά τους"!
Η παραδοξότητα της ζωής ενός star-seed, όμως, δεν σταματάει εκεί!
Οι περισσότεροι star-seeds έχουν παραφυσικές ικανότητες, όπως: διόραση, τηλεπάθεια, τηλεκίνηση, βλέπουν συχνά διαυγή όνειρα, προβλέπουν το μέλλον, αντιλαμβάνονται ενέργειες, βιώνουν αστρικές προβολές και "ταξίδια" και συχνά είναι ικανοί ενεργειακοί θεραπευτές. Πολλοί star-seeds έχουν συναντήσει, είτε στη δική μας τρίτη διάσταση είτε σε άλλη, εξωγήινες οντότητες!

Όπως και να έχει ,οι star-seeds νιώθουν μια έλξη προς ένα ή περισσότερα άστρα-αστερισμούς.
Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε τα χαρακτηριστικά που συμπίπτουν στους star-seeds των βασικότερων πλανητικών καταγωγών....



Ανδρομέδα: ένα άτομο με καταγωγή από τον αστερισμό της Ανδρομέδας, αναζητά συνεχώς την ελευθερία. Οποιοδήποτε εγχείρημα του έχει κύριο γνώμονα αυτήν. Για το λόγο αυτό, αλλάζει εύκολα τις παραστάσεις στη ζωή του, όπως τη δουλειά του, τις παρέες του, τα ενδιαφέροντά του  κ.α.
Οι ανδρομέδιοι star-seeds λατρεύουν τα ταξίδια και τις νέες εμπειρίες. Τους αρέσει η κριτική όσο και η αυτοκριτική και συνήθως καταφέρνουν να κρύβουν καλά τα συναισθήματά τους στον έξω κόσμο, όπου και φορούν μια "μάσκα" για προστασία. Ζητούν, συνήθως, καθημερινά νέα δύναμη για να μπορούν να βλέπουν την "ασχήμια" με όσο καλύτερα φίλτρα τρέλας γίνεται.
Πολλοί star-seeds από την Ανδρομέδα ακολουθούν πνευματικά μονοπάτια και γίνονται θεραπευτές ή πνευματικοί διδάσκαλοι.



Σείριος : οι star-seeds με καταγωγή τον λαμπερό Σείριο είναι διορατικότατοι και έχουν έντονο ζήλο για ότι και αν αναλάβουν να κάνουν στη ζωή τους.
Δύσκολα τους αλλάζεις ιδεολογία, διότι εστιάζουν πολύ σε αυτήν, σε σημείο που την κάνουν σκοπό ζωής.
Λόγω των προσδοκιών και απαιτήσεών τους, οι σείριοι star-seeds απογοητεύονται εύκολα όταν κάποιος δεν τους φερθεί όπως θα περίμεναν. Οι σείριοι αγαπούν τη Γαία και έχουν ζήσει κυρίως ως φυσιολάτρες και σαμάνοι πάνω σ' αυτήν.
Τους αφορά όμως το μέλλον και όχι τόσο το παρελθόν τους, για να μην αναφέρω ότι είναι απίστευτοι ξεχασιάρηδες!
Έχουν επίσης έντονο χιούμορ, αλλά φανερώνεται μονάχα όταν βρίσκονται ανάμεσα σε οικεία παρέα. Ένας star-seed από τον Σείριο χαρακτηρίζεται συχνά από τους άλλους "ονειροπόλος" αλλά και   "αναίσθητος"!



Πλειάδες: όσοι κατάγονται από το περίφημο σμήνος αστεριών των Πλειάδων είναι συχνά ευγενικά κ καλόκαρδα άτομα, των οποίων η θετική ενέργεια είναι πάντοτε αισθητή.
Αν ρωτούσες ένα τέτοιο άτομο τι θέλει από τη ζωή του, θα απαντούσε: "να είμαι χαρούμενος"!
Η θετικότητα και η ηρεμία είναι σημεία κλειδιά στα χαρακτηριστικά ενός star-seed από τις Πλειάδες. Επίσης έχουν μια έμφυτη τάση προς τον καλλιτεχνικό τομέα, τις τέχνες και τα γράμματα.
Σπάνια θα δείτε ένα τέτοιο star-seed να νευριάζει. Συχνά, όμως, καταπιέζει τα συναισθήματα του, ώστε να μην πληγώσει τους άλλους. Λόγω της υπερβολικής συναισθηματικότητάς τους, οι πλειάδιοι star-seeds τείνουν να κλαίνε πολύ ή να καταφεύγουν σε υποκατάστατα ώστε να ξεσπάσουν (αλκοόλ,τσιγάρο,ναρκωτικά κ.α.)



Ωρίων: ένα άτομο με καταγωγή από τον Ωρίωνα έχει δυναμική προσωπικότητα και έντονη ιδεολογία.
Ένα τέτοιο star-seed το αναγνωρίζεις από τις πολλές ερωτήσεις που κάνει! Είναι συνεπώς υπεραναλυτικό, με δίψα για γνώση και χρησιμοποιεί περισσότερο τη λογική παρά το συναίσθημα.
Συχνά συγχύζεται όταν οι άλλοι δεν έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα με αυτό ή έλλειψη γνώσεων. Λόγω της αναλυτικής του τάσης, συχνά κρίνει και σχολιάζει χωρίς να το αφορά αν θίγει ή όχι. Με τον ίδιο τρόπο, όμως, κρίνει και το άτομό του.
Τα star-seeds με καταγωγή από τον Ωρίωνα είναι επίσης έντονα πνευματικά όντα και προτιμούν τη μοναξιά παρά την πολυκοσμία (συχνά "αποσυντονίζονται" σε ένα χώρο γεμάτο κόσμο). Ως λάτρεις της γνώσης, προτιμούν τα επαγγέλματα όπου μπορούν να συλλέγουν πληροφορίες.



Αρκτούρος: οι star-seeds με καταγωγή από το φωτεινό άστρο του Αρκτούρου είναι οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες των γνωστών αστρικών συστημάτων! Με την έντονη δημιουργικότητα που τους χαρακτηρίζει, ακολουθούν συνήθως το δρόμο της τέχνης ως ζωγράφοι, μουσικοί, συγγραφείς κ.α.
Εμφανισιακά, ένας αρκτουριανός star-seed αποπνέει σιγουριά και δυναμικότητα. Από τα παιδικά του χρόνια νοιώθει έντονα ότι έχει αναλάβει μια σημαντική αποστολή και μέχρι να τη βρει, δυσανασχετεί.
Αν και μοιάζουν συχνά αντικοινωνικοί και μοναχικοί, οι αρκτουριανοί μαγνητίζουν ακόμα και αγνώστους κοντά τους δίχως να το καταλάβουν. Είναι ικανοί συμβουλάτορες και βοηθούν συχνά τους άλλους. Αν όμως τους προσεγγίζει καποιος που γκρινιάζει ή δεν προσπαθεί ιδιαίτερα, δεν του κάνουν τη χάρη.
Οι αρκτουριανοί έχουν τόση ενέργεια μέσα τους που δεν αντέχουν να μένουν ακίνητοι κι άπραγοι και θέλουν συνεχώς να δημιουργούν!


 
Πηγή: Περιοδικό Mystery, "Starseeds: Τα Παιδιά των Άστρων", της Ά. Ντρούλια, τ. 67, Δεκέμβριος 2010

6 ανεμομαζώματα:

Pashya είπε...

Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο για τους star-seed! Πρόσφατα ανακάλυψα μέσα από κάποιο βιβλίο της Doreen Virtue ότι πρέπει να είμαι κάτι σαν τα star-seed. Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο είναι το γεγονός ότι πολλά χρόνια πριν διαβάσω το συγκεκριμένο βιβλίο είχα γράψει ένα ποίημα που έγραφε ακριβώς αυτά που διάβασα στο βιβλίο αυτό! Ετσι το άρθρο που παραθέτεις εδώ είναι πολύ ενδιαφέρον για εμένα ειδικά αυτή την εποχή.

Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

Χαμογελάω πολύ και το πιστεύω αυτό για σένα :D Αν θέλεις, μπορώ να αναδημοσιεύσω το ποίημά σου εδώ, με την υπογραφή σου φυσικά! Δεν αποκλείεται και το ποίημά σου να είναι ένα είδος channeling...πολλά φιλιά!

Κωνσταντινος_AngeL είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Κωνσταντινος_AngeL είπε...

Me ola auta pou vlepw ta teleutea 3 xronia peri star-seeds,indigo,crystalls,rainbows kai zwdiwn prospathw kapws na ta sundiasw gia na vgalw kapoio nohma gia ton eauto prin asxolithw me auto to thema hksera panta ti hthela kai ti eprepe na kanw. Apla twra sunditopiw giati panta me thewrousan toso periergo oi alloi.Ama uparxoun atoma me tetoies idielogies kai skepseis kapoia stigmh tha hthela na suzhtousa mazi tous gia na me katalavoun mia fora xwris na me koitane perierga san na eimai kana ALIEN.

Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

Κωνσταντίνε σε ευχαριστώ για τα σχόλια σου...και αυτά που λες εκφράζουν και δικά μου ερωτήματα. Πως θα 'θελα κι εγώ να μάθουν οι άνθρωποι να συνδυάζουν σωστά τη θρησκεία (όχι τα δόγματα) με την επιστήμη.
Κι όσο για το alien που λες ότι σε κοιτάνε οι άλλοι...αν σε καταλαβαίνω....
Μερικές φορές σκέφτομαι είναι το αντίτιμο που πληρώνεις για να είσαι ξεχωριστός. Ψάχνουμε και την πραγματική κατανόηση

Κωνσταντινος_AngeL είπε...

sorry pou esteila 2 comments etsi apla kati eixe pa8ei to kinhto m ekeinh tn hmera.Apla pisteuw oti h 8rhskeia me tn episthmh,ton zwdiako kuklo kai auta peri starseeds klp sundiazontai ma8hmatika me kapoia logikh san na paizoume ton kwdika ntavintsi.

Blog Widget by LinkWithin

"Magical Template" designed by Blogger Buster