Web Informer Button

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

Μήνυμα Γαλαξιακής Ομοσπονδίας

Το κείμενο που αναρτώ μου ήρθε με mail και προφανώς σε κάποιους  θα φανεί σαν παραμύθι, όπως αυτό με την Κοκκινοσκουφίτσα ή το άλλο με τους 7 Νάνους. 
Ωστόσο, διαβάστε το. Είναι καλό να το έχετε υπ΄όψη σας. Μην το πιστέψετε, αλλά και μην το απορρίψετε. Κάποια από τα στοιχεία που αναφέρει, είναι επιβεβαιωμένα εδώ και χρόνια. Για τα υπόλοιπα..... θα δούμε. 
Πολλά σενάρια τρέχουν αυτή την εποχή - άλλα που συμβαδίζουν με την συμβατική λογική και γνώσεις και άλλα όχι. 
Το σίγουρο είναι ότι έρχονται σημαντικά γεγονότα.... είτε αυτά είναι πολιτικά, είτε γεωλογικά, είτε ... εξωπραγματικά. 
 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΜΑΣ 
- γράφει ο Προμηθέας -


Επιτέλους άρχισε να διεισδύει στα ελληνικά ΜΜΕ η είδηση περί της πραγματικότητας που επικρατεί στο ηλιακό μας σύστημα. Και η NASA πλέον δεν μπορεί να αποκρύψει - να διορθώσω, δεν μπορεί άλλο να το αποκρύψει διότι το κάνει εδώ και εξήντα χρόνια - τα δεδομένα όπως μας δείχνουν τα εκατοντάδες βίντεα στο youtube, οι καθημερινές αποδείξεις με ιδιωτικά τηλεσκόπια, η τηλεπαθητική επικοινωνία με τους Γαλαξιακούς από χιλιάδες ανθρώπους από τη γη όπως και η μεγάλη βιβλιογραφία, όλα δεδομένα πληροφοριών αυξανόμενα καθημερινώς με μεγάλη ταχύτητα. 
Δισεκατομμύρια διαστημόπλοια πάσης μορφής, από μικρά μέχρι και σε μέγεθος πλανήτη, πλημμύρισαν όλο το ηλιακό μας σύστημα. Η NASA τα βλέπει γύρω από τον ήλιο, αλλά δεν έχει πάρει ακόμη εντολή από τις 13 οικογένειες να το ανακοινώσει επισήμως. Παρόλο που η διάρκεια εξουσίας αυτών στη γη πέρασε με τη λήξη του πλατωνικού έτους των 25920 χρόνων στο 2012, οι 13 οικογένειες προσπαθούν με κάθε τρόπο να το κρατήσουν, έως και το τελευταίο δευτερόλεπτο της ύπαρξής τους, μυστικό. Μέχρις ότου να καταρρεύσει ευθύς το ολόγραμμα τους, η νοητική Matrix που ζούμε. Ολόγραμμα διότι, είναι μία αντανάκλαση (Projection), δηλαδή η υλοποίηση των στιγμιαίων σκέψεων μας και πιστεύω μας από τη πλειοψηφία των ανθρώπων, μπορώντας κάλλιστα ανά πάση στιγμή να το αλλάξουν όταν συνειδητοποιήσουν ότι είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι δημιουργοί, σαν ΑΥΤΟΝ από τον οποίο καταγόμαστε όλοι μας, τον ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ. 
Κατά πόσο για τους Ιλλουμινάτι οι Γαλαξιακοί είναι ένα αγκάθι στο μάτι τους, δείχνει η ακόλουθη πηγή. Επανειλημμένα καλούμε τον αναγνώστη να μην πιστεύει αμέσως το τι του προσφέρει η Matrix σαν είδηση καθημερινώς. Για παράδειγμα το θέμα των πειρατών στη Σομαλία και το θέμα του Αιγαίου (πετρέλαιο, Τουρκία). Στο κέντρο του Αιγαίου βρίσκεται η μεγαλύτερη αστρική Πύλη της Μεσογείου (Είσοδος για τους Γαλαξιακούς) όπως επίσης και στον κόλπο της Υεμένης. Δείτε οι ίδιοι σας ότι εκεί μαζεύτηκε ο πιο σύγχρονος στόλος με εξωγήινη τεχνολογία, από την εποχή της Ατλαντίδος, από όλα τα ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Εδώ οι 13 οικογένειες μόνιασαν μπροστά στον κοινό εχθρό και θέλουν πάση θυσία να ελέγξουν την Πύλη. 
  
Ποιοι είναι οι Γαλαξιακοί? 
Είναι πολιτισμοί βασιζόμενοι στην ανιδιοτελή αγάπη από την 5.διάσταση (επίπεδο δόνησης) και άνω. Είναι περίπου 260 πολιτισμοί, όσες ράτσες και φυλές υπάρχουν στη γαία μας. Είναι πολιτισμοί του Σείριου, Ανδρομέδας, Πλειάδων, Ωρίωνα, Αρκτουριανών, Βέγας κ.α. όπως επίσης κι από άλλους Γαλαξίες για να παρακολουθήσουν το πιο σπάνιο συμβάν στο ορατό Σύμπαν: Τη γέννηση της καινούργιας γης μέσα από τη παλιά γη και μαζί της και ο καινούργιος άνθρωπος, ο Γαλαξιακός πολίτης που συνειδητοποίησε ποιος πραγματικά είναι. 
Τι σχέσεις έχουμε εμείς με αυτούς, τι μας συνδέει; 
Είμαστε γόνοι τους, καταγόμαστε από αυτούς, είμαστε τα παιδιά τους. Η πατρίδα κάθε ανθρώπου δεν είναι η γαία, αλλά οι διάφοροι φωτεινοί πολιτισμοί σκορπισμένοι στο Γαλαξία μας. Είναι αναπτυγμένοι, με την έννοια ότι η ανιδιοτελής αγάπη βρίσκεται σε ισοζύγιο με τη τεχνολογία (βλέπε ταινία Avatar, όπου δεν υπάρχει στην αρχή ισορροπία στους πολιτισμούς). 


Γιατί ήρθαν τώρα? 
Το τέλος του πλατωνικού κύκλου ή χρόνου σηματοδοτεί ταυτόχρονα και τη λήξη του συμβολαίου μεταξύ των Νεφελίμ και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός στα τέλη του 2012. 
Η εξουσία παίρνεται από τους απογόνους των Νεφελίμ (οι 13 οικογένειες) και παραδίδεται στους κατοίκους της Γαίας (είτε το θέλουν είτε όχι). 
Πώς? 
Το σχέδιο της ΠΗΓΗΣ ή του ΘΕΟΥ έχει καθορίσει ότι το όμοιό του, που λέγεται άνθρωπος, αφού τελείωσε τις εμπειρίες του στις χαμηλότατες δονήσεις της 3.διάστασης - τα τελευταία 13 .000 χρόνια, γνωστά και σαν DARK AGES ή KALI YUGA - θα γυρίσει πίσω στις πατρίδες του, στις πραγματικότητες της αγάπης και του φωτός από όπου και ήρθε πριν βουτήξει, εθελοντικά(!!!), στις πολύ χαμηλές συχνότητες (η λεγόμενη πτώση του ανθρώπου) του παρελθόντος και του παρόντος με απόλυτη αμνησία για το θέμα του ΕΓΩ ΕΙΜΙ. Δηλαδή, οι ζωτικές απαντήσεις των ερωτήσεων: ποιος είμαι, από που ήρθα, που θα πάω μετά, γιατί ήρθα τώρα στη γαία, με ποιόν προορισμό? Ναι, ο πυρήνας μας είναι φως και αγάπη, πάντα ήμασταν και είμαστε ΑΓΝΗ, ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ 
Η Matrix μας είπε ακριβώς το αντίθετο, εμείς το πιστέψαμε και έτσι έγινε το πιστεύω μας η πραγματικότητα που ζούμε τώρα. 
Σαν πολυδιαστατικά όντα που είμαστε, υλοποιούμε πάντα εμείς όλες τις πραγματικότητες σε όλες τις διαστάσεις, όχι μόνο τη δική μας εδώ στη γαία, αλλά σε όλο το σύμπαν. 
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΣΙΤΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ 
Η Γαία είναι η πρώτη μητέρα μας διότι ότι τρώμε, ότι πίνουμε και ότι υλικό χρησιμοποιούμε είναι από το σώμα της. Τα δανειζόμαστε και όταν φεύγουμε τα αφήνουμε όλα πίσω μαζί της, όπως και το σαρκικό "φόρεμα μας". Μαζί με όλα τα βασίλεια της, ορατά και αόρατα, επί και εντός της, η γαία μας αφήνει πίσω της την περιοχή του σύμπαντος με την παλιά δόνηση και παίρνει το δρόμο της επιστροφής για το κέντρο του Γαλαξία μας, από όπου ήρθε πριν δισ. χρόνια. Όμως, οι δονήσεις προς αυτή την κατεύθυνση ανεβαίνουν και έχουν μέσα τους την πληροφορία της ανιδιοτελούς αγάπης. Ό,τι δεν αντέχει στη δόνηση της ανιδιοτελούς αγάπης καταρρέει και αυτό βλέπουμε μέρα με τη μέρα με αυξανόμενη ταχύτητα. 


Πώς θα το αισθανθούμε? 
Η Matrix που ζούσαμε και οι περισσότεροι ζουν ακόμη - διότι την πιστεύουν - βασίζεται 100% στο φόβο και όχι στην ανιδιοτελή αγάπη. 
  
Αυτό έχει επίπτωση στις τωρινές ενέργειες - που είναι οι σκέψεις μας και τα πιστεύω μας - στις οποίες οικοδομήθηκε η Matrix, ότι  δηλαδή δεν μπορούν να αντέξουν τις υψηλές δονήσεις που έρχονται από τον ήλιο και το κέντρο του Γαλαξία μας και διαπερνούν όλα τα στρώματα και ζωτικά βασίλεια της γαίας μας, ενεργοποιώντας τα υπολείμματα DNA στα κύτταρα μας - γνωστά στη γενετική σαν Junk DNA Strings - από 2 που είναι τώρα σε 12 DNA Strings. Έτσι, μετά την ενεργοποίηση θα καταρρεύσουν όλες οι πραγματικότητες που έχουν ως βάση το φόβο. Αυτός είναι και ο λόγος γιατί όλοι οι πολιτισμοί του παρελθόντος κατέρρευσαν. 
Ότι δεν είναι στο Σύμπαν ανιδιοτελής αγάπη καταρρέει. 
Βλέπουμε ΤΩΡΑ γύρω μας να καταρρέουν τα πάντα, κρατικά, πολιτικά, οικονομικά και θρησκευτικά ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ της παλιάς ενέργειας που την ονομάζω εγώ Matrix. 
Για αυτό το λόγο και θα βγουν - ήδη άρχισε - όλα τα μυστικά που απέκρυψε η Matrix στη διάρκεια του τελευταίου πλατωνικού κύκλου. Δεν χάθηκαν, είναι αποθηκευμένα στα ακασσικά αρχεία ή μορφογενετικά πεδία της γαίας. 
Ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο! 
Δεν μπορούν να αντέξουν τις υψηλές ενέργειες και δονήσεις που έρχονται καθημερινώς αυξανόμενες από την πηγή. 
Για να το γράψω λίγο πιο μεταφορικά ώστε να το καταλάβει ο αναγνώστης: είναι σαν να ρίχνεις σε ένα σκοτεινό μπουντρούμι (πνευματικό σκότος της ανθρωπότητας) στο οποίο ζουν μαζί άνθρωποι σε κατάσταση υπνωτισμού (Mind Control) βρικόλακες, διάφορα ερπετοειδή όντα (ενσαρκωμένα και μη) ΦΩΣ δυνατό υψηλής συχνότητας. Τι λέτε να γίνει? 

Ή θα προσαρμοστούν και θα μεταλλαχθούν στην καινούργια πραγματικότητα (τη συχνότητα του φωτός) ή θα φύγουν σε μέρη του σύμπαντος που έχουν τη συχνότητα της οποίας είναι οι ίδιοι φορείς. 

Στη συνέχεια, αφού μαζευτεί η κρίσιμη μάζα ανώτερης συνείδησης, σε κάποια στιγμή θα βρεθούμε σε μία άλλη πραγματικότητα, τελείως διαφορετική. 
Δεν θα υπάρχει παρελθόν για εμάς αφού θα λείπει πλέον η νοητική Matrix που περιπλέκει τώρα τη Γαία και επομένως η νόηση θα χάση την τωρινή κυριαρχία της πάνω στον άνθρωπο και θα την παραδώσει στη καρδιά σαν πρώτο οδηγό και κέντρο σκέψης. Θα σκεφτόμαστε με την καρδιά όπως οι φίλοι μας οι Γαλαξιακοί. (Σημείωση δικιά μου: εννοεί την ανώτατη καρδιά και ανώτατο τρόπο σκέψης, την καρδιά που συνδέει το κατώτερο σώμα με το ανώτερο. Γιατί αν σκέφτεσαι μόνο με την καρδιά όπως τη φανταζόμαστε, μια χαρά λειτουργούμε και σαν σκύλοι- πιστοί φίλοι)
Η νόηση (εννοεί τον κατώτερο νου) θα υπακούει τη καρδιά και θα προσδιοριστεί σαν μόνο ένα απλό εκτελεστικό όργανο. Το ηλιακό μας σύστημα δεν θα έχει 10 αλλά 12 πλανήτες. Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο πλανήτης Μαλτοκ/Μαλντέκ (που τώρα είναι σε αστεροειδή κατάσταση) θα έχουν ωκεανούς με νερό και πολιτισμούς όπως και η Γαία μας. Αυτή η κατάσταση στους άνωθεν αναφερόμενους πλανήτες νερού υπάρχει και τώρα, μόνο που, από τη σκοπιά δόνησης που βλέπουμε εμείς το σύμπαν αυτή τη στιγμή, είναι ακόμα τόσο χαμηλή ώστε μας φαίνονται ακατοίκητοι. 


Για αυτό μιλήστε μέσα στη καρδιά σας και δώστε έτσι το μήνυμα στους φίλους μας. 
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ!

6 ανεμομαζώματα:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΡΩΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

Ευχαριστώ Σκρουτζάκο! Με τις καλύτερες ευχές για σένα και για όλους μας σ' αυτό τον όμορφο πλανήτη!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιες είναι οι 13 οικγένιες;

Ανώνυμος είπε...

Ποιες είναι οι 13 οικογένιες;

Ανώνυμος είπε...

Ωπ...σορρυ νομιζα οτι δεν εστειλα το σχολειο και το εστειλα 2 φορες χεχε!
Φως και Αγάπη για ολους!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς αυτό έχει δοκιμαστεί επιτυχώς και δεν επηρεάστηκαν πολλοί, μόνο μερικοί για να συνεχίζεται αυτό το παιχνιδάκι, χαμένο bandwidth είτε ραδιοφωνικού (Χ. Τζ. Γουέλς «Ο Πόλεμος των Κόσμων», σε σκηνοθεσία και αφήγηση του Όρσον Γουέλς) είτε δικτυακού (Internet) χώρου έτσι κι'αλλιώς.

Blog Widget by LinkWithin

"Magical Template" designed by Blogger Buster