Web Informer Button

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011

10 σημάδια πνευματικής αφύπνισης


Καλοκαιράκι....και σας γράφω από το νησί, που ευτυχώς φυσάει και έτσι η υγρασία δεν κολλάει αλλά απολαμβάνεις περισσότερο τον καθαρό αέρα.
Βρήκα αυτό το βιντεάκι που λέει λίγα και απλά πράγματα πως να καταλάβεις αν περνάς πνευματική αφύπνιση. Γιατί μπορεί να συμβεί παντού και οποτεδήποτε. Ειδικά είναι σημάδι αρχής είναι ότι ενδιαφέρεσαι περισσότερο για το τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Σημάδι επίσης είναι ότι κοιτάς το βίντεο και θες να μάθεις περισσότερα....

Τα 10 Κοινά Σημάδια Πνευματικής Αφύπνισης


Σημάδι 1: Οι συνήθειες ύπνου σου έχουν αλλάξει, αισθάνεσαι πιο ανήσυχος, αλλά δείχνεις να έχεις περισσότερη ενέργεια. Συνήθισέ το και μην ανησυχείς. Το σώμα σου θα προσαρμοστεί με τον καιρό.
Σημάδι 2: Ρίγη, ανατριχίλες, μυρμηγκιάσματα, αισθήσεις γαργαλητού στο κρανίο σου και στο δέρμα που το καλύπτει. Αισθάνεσαι πίεση στην κορυφή του κρανίου (άνοιγμα του 7ου τσάκρα), σαν κάποιος να το πιέζει προς τα κάτω με ένα δάκτυλο. Αναλαμπές μεγάλης έμπνευσης/δημιουργικότητας/σκέψεων. Αισθάνεσαι δονήσεις γύρω από το κεφάλι και τα αυτιά. Μην ανησυχείς. Αυτό είναι το άνοιγμα του 7ου τσάκρα (του τσάκρα της κεφαλής - σαχασράρα) και θεϊκή ενέργεια ρέει μέσω αυτού.
Σημάδι 3: Ξαφνικά κύματα συγκίνησης και συναισθημάτων. Αισθάνεσαι λυπημένος, μοναχικός, χαρούμενος, θυμωμένος κλπ. χωρίς κανένα λόγο. Αυτό είναι μια απελευθέρωση μπλοκαρισμένων αισθημάτων και μπορεί να προέρχεται από το τσάκρα της καρδιάς (αναχάτα). Μην είσαι σκληρός/ή με τον εαυτό σου. Αναγνώρισε τα συναισθήματα καθώς ανέρχονται και άφησέ τα να περάσουν και να φύγουν με αγάπη.
Σημάδι 4: Παλιά θέματα επανέρχονται συνεχώς και κατά καιρούς αισθάνεσαι πολύ χαμένος. Δεν χάθηκες ποτέ. Αντιμετώπισε οποιοδήποτε παλιό γεγονός έρχεται στη θύμηση σου και κλείσε το. Είναι απαραίτητο και βαθιά εξαγνιστικό. 
Σημάδι 5: Το φυσικό σου σώμα μπορεί να αλλάξει. Οι συνήθειες διατροφής σου γίνονται όλο και πιο υγιεινές.  Όλο το σώμα και το μυαλό σου αλλάζουν. Κι όσο αντιμετωπίζεις τις παλιές σου πράξεις και θέματα, αυτό θα κατασταλάξει. Οι κραδασμοί σου και τα επίπεδα δόνησής σου θα ανεβαίνουν καθώς παραδίδεσαι σε ανιδιοτελή αγάπη.
Σημάδι 6: Οι αισθήσεις σου γίνονται όλο και πιο ευαίσθητες. Η έκτη αίσθησή σου διαπλατύνεται και έχεις περισσότερη επίγνωση λεπτοφυών ενεργειών. Μπορεί να αρχίζεις να βλέπεις αναλαμπές φωτός, σκιές, μπάλες ενέργειας, πλέγματα φωτός, κινήσεις από την άκρη του ματιού σου. Μπορεί επίσης να ακούσεις να καλούν το όνομά σου, φωνές να βουίζουν στα αυτιά σου, φευγαλέες μυρωδιές και να νιώθεις "κάποιον" να 'ναι κοντά σου. Αυτά είναι σημάδια του Πνεύματος και των καθοδηγητών σου. Μην φοβάσαι! Θυμήσου πως πάντα εσύ είσαι ο υπεύθυνος και θέσε αυστηρούς κανόνες. Πάντα να εξασκείς τη διάκριση και την οξυδέρκεια όταν έχεις να κάνεις με πνεύμα. 
Σημάδι 7: Αρχίζεις να βλέπεις τον κόσμο με νέα μάτια. Αισθάνεσαι στοργικά και πως είσαι ένα με τα πάντα. Πήγαινε με τη ροή! Να 'σαι συμπονετικός και στοργικός όσο καλύτερα μπορείς και μην είσαι σκληρός με τον εαυτό σου όταν έχεις μια άσχημη μέρα. Να 'σαι ευγενικός με τον εαυτό σου καθώς η επίγνωσή σου αναπτύσσεται όλο και περισσότερο.
Σημάδι 8: Επιθυμείς όλο και πιο πολύ να απελευθερωθείς από περιοριστικά μοτίβα και παλιές συνήθεις που δεν σε εξυπηρετούν πια. Έχε θάρρος και κάντο! Καθάρισε το παλιό για να κάνεις χώρο για το καινούργιο.
Σημάδι 9: Αρχίζεις να παρατηρείς όλο και περισσότερα σημάδια που σου μιλούν απευθείας σε πολύ βαθύ επίπεδο. Θα έχουν πολύ μεγάλη σημασία για σένα καθώς η επίγνωσή σου θα αυξάνεται.
Σημάδι 10: Η συγχρονικότητα κυλάει όλο και πιο γρήγορα. Αυτά τα θαυμάσια γεγονότα συμβαίνουν όταν είσαι στο σωστό δρόμο. Συναντήσεις, άνθρωποι, αριθμοί, εικόνες...δεν υπάρχουν όρια στις "συμπτώσεις" που σου έρχονται. Προσπάθησε να αισθανθείς το μήνυμα πίσω από αυτά και εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου. 
Και θυμήσου....
...δεν είσαι μόνος/η!0 ανεμομαζώματα:

Blog Widget by LinkWithin

"Magical Template" designed by Blogger Buster