Web Informer Button

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Γνώρισε τον Εχθρό σου!


Το παρακάτω κείμενο εκφράζει απόλυτα το τελευταίο μου διάστημα αλλά και τη γενικότερη κατάσταση.
Σας το παραθέτω......


ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ

Σταμάτησε για λίγο, συγκεντρώσου στο νου σου και ενατένισε το μέλλον σου.

Γίνε ο δημιουργός που είσαι!

ΤΩΡΑ είναι η στιγμή για σένα να πάρεις θέση στον πόλεμο...

Αν κοιμόσουν μέχρι σήμερα πρέπει τώρα να ξυπνήσεις. Αν μέχρι τώρα παρακολουθούσες τώρα πρέπει να συμμετέχεις.

Αν μέχρι τώρα φοβόσουν τώρα πρέπει να αγαπήσεις!

Απέναντί σου βρίσκεται το μέλλον των παιδιών σου, το δικαίωμά σου να ζήσεις ελεύθερος από τις αλυσίδες του φόβου.

Η σκηνή έχει στηθεί, η ΑΓΑΠΗ βρίσκεται σε πόλεμο με το ΦΟΒΟ.

Το να κάθεσαι εκτός του γηπέδου δεν είναι πια επιλογή σου. Ο καθένας μας πρέπει να διασχίσει το πεδίο της μάχης. Το 2015 όταν θα διαπιστώσεις το πώς υπηρέτησες ή δεν υπηρέτησες τα παιδιά σου στις εποχές της ανάγκης, τι ιστορικό της μάχης θα έχεις να τους διηγηθείς? Ήσουν ένας υπηρέτης του φόβου ή ένα όχημα αγάπης και δύναμης? Θα αισθάνεσαι δυνατός μέσα στην καρδιά σου ότι έκανες όλα όσα μπορούσες για να είσαι ο Θεϊκός σου Εαυτός δημιουργός? Θυμήσου, το να μην κάνεις τίποτα δεν είναι δικαίωμά σου, το να διαλέξεις το τίποτα δεν είναι επιλογή σου. Σʼ αυτή την περίπτωση θα παραδεχθείς όχι μόνο την ήττα σου αλλά και το ότι βρίσκεσαι κάτω από τον απόλυτο έλεγχο των εξουσιαστών σου μέσα στο κουκούλι του φόβου σου!

Έτσι, τι νομίζεις ότι απαιτείται από εσένα στρατιώτη?

Πρέπει να καθαρίσεις το εσωτερικό σου σπίτι στρατιώτη... Μείνε σε επαγρύπνηση στο να εκφράζεις την αγάπη σε κάθε τομέα της ύπαρξής σου.

Ενώ το καθαρίζεις, θα μετατρέπεις ταυτόχρονα το φόβο σου σε αγάπη.

Ψάξε όλες τις γωνίες του σπιτιού σου...

Αν βρεις οτιδήποτε στο νου σου, στις λέξεις ή στις δράσεις σου που δεν είναι αγάπη, επανάφερέ το μέσα στο περιβάλλον της αγάπης. Ενώ κάνεις αυτή την άσκηση, την επανεξέταση της συνειδητής πραγματικότητάς σου, η δόνησή σου θα ανυψωθεί. Οι άλλοι θα δουν την αλλαγή μέσα σου και με τη σειρά τους θα αγκαλιάσουν την αγάπη σαν δική τους πραγματικότητα.

Το εγώ σου και τα συστήματα ελέγχου των ερπετοειδών Ιλλουμινάτι, αντιστοιχούν στα δύο κεφάλια του θηρίου με το οποίο πολεμάς. Καθώς καθαρίζεις το σπίτι σου, το εγώ σου θα υποφέρει χάνοντας τον έλεγχο (μια θαυμάσια ανακούφιση!). Για να έχεις επιτυχία στον πόλεμό σου εναντίον των Ιλλουμινάτι, πρέπει να καταλάβεις το πώς αυτοί σε χειραγωγούν. Ένα ακόμα απαραίτητο βήμα είναι το να ανακαλύψεις τι τακτικές χρησιμοποιούν για να σε κάνουν λιγότερο έξυπνο και με όλο και χειρότερη υγεία. Το πιο σημαντικό όμως που πρέπει να μάθεις είναι το τι έχουν στο νου τους για το μέλλον σου. Ο εγκέφαλος και το νευρικό σου σύστημα είναι οι πρωταρχικοί στόχοι τους!

Έχεις καθήκον να μάθεις πώς να προστατεύεις τον εαυτό σου. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ.

Το δυνατό σου όπλο σʼ αυτό τον πόλεμο είναι η ικανότητα που έχεις έμφυτη στο να κατανοήσεις ότι είσαι θεός. Είσαι και εσύ θεϊκός δημιουργός. Και σαν τέτοιος, να διαλέξεις να εκδηλώσεις το μέλλον σου. Άφησε πίσω σου επιθυμίες για υλικά κέρδη, γιατί αυτό το δόγμα πέθανε ήδη! Ξεφορτώσου τα κινητά σου τηλέφωνα, τα μικροκύματα και τις ετοιματζίδικες τροφές. Σταμάτα να παρακολουθείς τηλεόραση, προστατέψου από τους χημικούς ψεκασμούς (υπάρχουν τρόποι γιʼ αυτό) και πάρε πίσω τον εγκέφαλο και το νου σου. Μην επιτρέψεις σε κανένα να σε εμβολιάσει, εσένα και όσους αγαπάς, με κανένα είδους εμβόλιο όσο και αθώο να σου λένε ότι είναι...

Γιατί σου λένε ψέματα... και γιατί σου λένε τόσα πολλά ψέματα ειδικά τώρα?

Γιατί διασχίζουμε μια πολύ συγκεκριμένη χρονική περίοδο, η οποία συμβαίνει κάθε 26.000 περίπου χρόνια. Ο Ήλιος και η Γη μας θα ευθυγραμμιστεί και θα διασταυρώσει το επίπεδο του Γαλαξία μέσα στον Δεκέμβριο μήνα του 2012 κατά προσέγγιση.

Αυτό το μοναδικό γεγονός θα προκαλέσει, ήδη προκαλεί, μια αιφνίδια και πανίσχυρη εξέλιξη πάνω στη Γη. Θα προκαλέσει ταυτόχρονα μια εξέλιξη σε όλη την έμβια ύπαρξη, μια εξέλιξη όλων των ειδών της. Είναι βέβαιο ότι μεγάλο μέρος όντων αυτού του πλανήτη θα συντονιστεί με τις εξελιγμένες δονήσεις που θα εκπεμφθούν. Αν αρκετά μέλη μιας ομάδας όντων δονηθούν σε μια ανώτερη συχνότητα, τα υπόλοιπα θα παραμείνουν μοιραία σε μια πιο αργή ροή σε σχέση με τη νέα συχνότητα του διευρυμένου τύπου συνείδησης.

Το να συνειδητοποιήσουμε ότι σαν είδος έχουμε καθήκον να πετύχουμε την ανώτερη δόνηση είναι εξαιρετικά σημαντικό στο να κατανοήσουμε επίσης όλα τα κίνητρα των ερπετοειδών.

Αν εξελιχθούμε, γίνεται ολοφάνερο ότι ολόκληρη η δομή ελέγχου των Ιλλουμινάτι θα καταρρεύσει. Φανταστείτε ότι οτιδήποτε έχουν χτίσει για περισσότερο από 5000 χρόνια βρίσκεται στο κατώφλι της διάλυσης. Οι Ιλλουμινάτι γνωρίζουν ότι αν καταφέρουν να συγκρατήσουν το επίπεδο της σημερινής δόνησης μας σαν είδος αρκετά χαμηλά, τα ανθρώπινα όντα δεν θα γίνουν ικανά να εξελιχθούν μαζί με τη Μητέρα Γη στη Μεγάλη Αλλαγή της.

Εάν το παράθυρο της ευκαιρίας περάσει, ολόκληρο το σύστημα ελέγχου τους θα παραμείνει! Μέχρι το 2030 θα έχουν δημιουργήσει ένα κόσμο με 500 εκατομμύρια κατοίκους στα μέτρα τους! Τα μέλη της ελίτ της πυραμίδας τους θα σκλαβώσουν πλήρως και ανοιχτά ολόκληρη την ανθρωπότητα. Με τη χρήση χημικών, ναρκωτικών και ηλεκτρονικών τσιπ θα ελέγχουν τα πάντα και πλήρως.Ο μέσος δείκτης νοημοσύνης θα μειωθεί κάτω από το 70 και η μάχη του ανθρώπου για να σταματήσει την τρέλα τους θα χαθεί οριστικά.

Η ανθρωπότητα θα οδηγηθεί σε μια αναπόφευκτη και εφιαλτική καταστροφή. Το «όραμα» των Ιλλουμινάτι είναι μια νέα παγκόσμια «Τάξη», και εκεί όπου μια ʻτάξηʼ είναι η λέξη κλειδί, μια απόλυτη υποδούλωση κυριαρχίας και διαχωρισμού των πολλών από τους λίγους εγκυμονεί.

Φαντάσου τι κίνδυνο θα αποτελούσαμε γι αυτούς αν είχαμε κατανοήσει βαθειά ότι όλοι είμαστε Ένα. Πως θα ήμασταν μέσα σε μια πραγματικότητα που δεν καθορίζεται από το εγώ... φαντάσου πως θα ήμασταν αν ζούσαμε ελεύθεροι από τις ψευδαισθήσεις μας... Ψευδαισθήσεις όπως ο θάνατος, η γέννηση, η πραγματικότητα, ο χρόνος, ο χώρος, η δυαδικότητα και ο υλισμός, είναι τα δεσμά της υποδούλωσής μας εδώ και πολύ καιρό.

Μπορείς να οραματιστείς έναν κόσμο που όλοι αγαπούν όλους και όλα τα ζωντανά όντα ζουν σε αρμονία? Πόσο υπέροχο μπορεί να είναι όταν θα καταφέρουμε να δούμε ότι η πραγματικότητα δεν είναι παρά ένας χορός ολογραμμάτων άπειρων πιθανοτήτων και ότι εμείς είμαστε εκείνοι που ενορχηστρώνουμε το χορό?

Όλα τα όντα μπορούν να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους μέσα στην αιώνια στιγμή του ΤΩΡΑ. Η Γη θα μοιραστεί με εμάς το δώρο της εξέλιξης! Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε αυτή την προσφορά της?
Έχω παρουσιάσει αυτή την πρόκληση με τη μορφή ενός πολέμου. Και συνεχίζω να το πιστεύω αυτό έστω και αν ο αληθινός εχθρός είναι περισσότερο μέσα παρά έξω μας.

Οι Ιλλουμινάτι δεν παύουν να είναι μια καρκινική και κακοήθης έκφραση του εγώ μας σε πλήρη άνθιση! Μπορείτε να αγαπάτε το εγώ σας γιατί σας προσφέρει τα μαθήματα που χρειάζεστε για να επεκτείνεται τη συνείδησή σας και να ανυψώσετε τη δόνησή σας. Μπορείτε ακόμα και να αγαπήσετε τους Ιλλουμινάτι επειδή αυτοί σας προσφέρουν τα μαθήματα που χρειάζονται σε μια κοινωνία για να αναπτύξει τη συνείδησή της. Η ειρωνεία είναι ότι χωρίς σκοτάδι δεν μπορεί να υπάρξει φως!

Οι Ιλλουμινάτι, όπως ακριβώς και τα εγώ μας, μας ωθούν να κάνουμε τις αλλαγές εκείνες που αλλιώς δεν θα εξαναγκαζόμαστε να εξετάσουμε. Αυτό μας σπρώχνει σε μια επέκταση της συνείδησης (εξέλιξη) η οποία έρχεται πάντοτε στο τελευταίο άκρο της καταστροφής ενός οικοσυστήματος. Ακριβώς εκεί στο χείλος της καταστροφής είναι που γεννιέται η εξέλιξη. Όλο αυτό που ζούμε δεν είναι παρά μια άγρια φαντασίωσή μας, ένα παιχνίδι του Δημιουργού και δικό μας, δεν μπορούμε να πεθάνουμε και η μια ζωή διαδέχεται την άλλη σε έναν αέναο κύκλο.

Στην αρχή του 2013 σας διαβεβαιώνω μόνο για ένα πράγμα, ότι ακόμη θα εξακολουθείτε να είστε θεοί στον κόσμο σας... Καλή αντάμωση στην άλλη πλευρά...
Μ. Ροδόπουλος, Νοέμβριος 2010

1 ανεμομαζώματα:

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Αν δεν απατώμαι (για το όνομα), είχα διαβάσει μια συνέντευξη του κου Ροδόπουλου, την οποία βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν το βιβλίο είναι σαν το κείμενο που διάβασα, τότε σίγουρα δε θα λείψει από τη βιβλιοθήκη μου!

Blog Widget by LinkWithin

"Magical Template" designed by Blogger Buster