Web Informer Button

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Ενεργειακή Κρούση της 12 Μαίου

Έχουν ειπωθεί πολλά για την Ενεργειακή Κρούση της 12 Μαΐου, αύριο δηλαδή, και υπάρχουν ακόμα τόσα μαιλ που μου στέλνονται σχετικά. Τι είναι ακριβώς αυτό, θεωρητικά είναι ότι εξηγεί το παρακάτω κείμενο:
Στις αρχές Μαΐου ξεκινά το άνοιγμα ενός πανίσχυρου Ενεργειακού Καναλιού με κατεύθυνση την Γη. Το άνοιγμα αυτό θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 12 Μαΐου, στις 14:16. Θα μείνει ανοιχτό έως και το τέλος της περιόδου των εκλείψεων, δημιουργώντας ισχυρές θετικές μεταλλάξεις. Όπως αναφέρεται τους τελευταίους μήνες από σημαντικούς channeling παγκοσμίως, εκπορεύεται από τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο του σύμπαντος. Έρχεται στην Γη για πρώτη φορά σε εξαιρετικά δύσκολους καιρούς, με στόχο να εξελίξει αδιέξοδα ζητήματα στα οποία η ανθρωπότητα έχει «κολλήσει» εδώ και χιλιετηρίδες, με αποτέλεσμα τον αδιέξοδο πόνο, τον φόβο, την δυστυχία στις ανθρώπινες σχέσεις, την φτώχεια, την αδικία και τα έντονα δυσλειτουργικά ζητήματα στην ψυχική και σωματική υγεία του ανθρώπου.

Προσπάθησα να ψάξω παραπάνω το θέμα αλλά οι πληροφορίες που μάζεψα δεν ήταν ικανοποιητικές. Δεν κρύβω και την επιφύλαξή μου ότι μπορεί να είναι τελικά πολύ κακό για το τίποτα. Κι έτσι κινούμενη με το σκεπτικό ότι είτε πιστεύεις είτε όχι, πρέπει να το ερευνήσεις*, θα προσπαθήσω να εξηγήσω τι ζητείται να κάνουμε παραθέτοντας και τα αστρολογικά συμβάντα της αυριανής μέρας:

Ευθυγραμμίζεται (επιτέλους) ο Ερμής και κάνει σύνοδο με τη Σελήνη στον Ταύρο. Θα επανέλθουν οι επικοινωνίες στα ίσα τους αν και με κάποια αργή πορεία λόγω της επιρροής του Ταύρου, αλλά παράλληλα με τη σύνοδο που κάνει με τη Σελήνη (η οποία βρίσκεται σε έξαρξη στον Ταύρο) θα ενδυναμωθεί ο ψυχικός και εσωτερικός μας κόσμος και η επικοινωνία με τις ψυχικές μας ικανότητες. Ίσως γι' αυτό γίνεται λόγος για καθαρό channeling (= επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό μας κι ότι αντιλαμβάνεται αυτός μέσα και έξω από εμάς, επικοινωνία κατά την οποία λαμβάνουμε πληροφορίες για όσα μας προβληματίζουν και μας απασχολούν) και κανάλι με τον Κεντρικό Ήλιο.
Επίσης με τέτοια σύνοδο αυξάνεται το αίσθημα της ασφάλειας κι έχουμε τάση να επικοινωνούμε ότι αισθανόμαστε, καθώς και να ερχόμαστε σε επαφή με τη φύση γύρω μας. Επιπλέον ο Ερμής θα κάνει ευνοϊκές όψεις με άλλους πλανήτες, όπως το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και το τρίγωνο με τον Πλούτωνα, πράγμα που ενδυναμώνει την επιρροή του και τη σύνδεσή του με τη συμπόνοια και τον εσωτερισμό και τη βαθιά διεισδυτική ματιά.
Παράλληλα, ο Χείρωνας (το σύμβολο του καρμικού θεραπευτή) μπήκε στους Ιχθείς και μπαίνει σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τον μεγάλο διαισθητή ή προκλητή ψευδαισθήσεων. Είτε θα αυξηθούν η συμπόνοια μας, οι διαισθητικές μας ικανότητες και η ψυχική μας σύνδεση, είτε θα θεραπεύσουμε τις ψευδαισθήσεις μας και τα ψέματα που κυκλοφορούν (και αυτό μπορεί και μέσω παθημάτων) είτε και τα δύο.
Έχουμε και τη δυνατή επίδραση από το Ταυ Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού-Αφροδίτης στο οποίο συμμετέχει και ο Δίας σε σύνοδο με τον Ουρανό στους Ιχθείς. Γίνεται άνοιγμα και επέκταση του Ουρανού (λόγω της συνόδου με τον Δία) το οποίο επεκτείνει και το άνοιγμα του έβδομου τσάκρα προς τα άνω (ανοίγουν τα κέντρα στην κορυφή του κεφαλιού μας και λαμβάνουμε περισσότερες πληροφορίες). Εντωμεταξύ όμως η κόντρα με τον Κρόνο προσπαθεί να καταπιέσει τα όποια ανοίγματα. Ήδη λαμβάνουν χώρα πολλές μορφές καταπίεσης αυτή τη περίοδο με παράλληλη προσπάθεια για εξέγερση, τόσο εξωτερική όσο και εσωτερική. Η Αφροδίτη στους Διδύμους προσβάλλεται από αυτή την όψη και η "Θεά της Επικοινωνίας" κρούεται, ίσως γι' αυτό γίνεται λόγος για ενεργειακή κρούση. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει τόσο θετικές όσο και αρνητικές επιρροές. Ειδικά για τη χώρα μας μπορεί να σημαίνει ένα μεγάλο μάθημα για τους ανθρώπους της.

Από κει και πέρα όμως κατά πόσο σημαντικές είναι αυτές οι επιρροές....θα δείξει!
Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν για την ενεργειακή κρούση, καλό θα ήταν αύριο να εξασφαλίσουμε συνθήκες ψυχικής ηρεμίας, αποφυγής σωματικής κούρασης, πνευματικής ενατένισης...και όλα αυτά που ευνοούν από μόνα τους το γύρω μας. (Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τον διαλογισμό και την επιρροή του κι εδώ).


Ο κάθε ένας μας με το δικό του τρόπο μπορεί να κάνει όποιες προετοιμασίες θεωρεί καταλληλότερες φυσικά και για όσο διάστημα επιθυμεί, όμως σε γενικές γραμμές νομίζω πως βοηθούν τα ακόλουθα:
- Αποφυγή οποιασδήποτε μορφής αντιπαραθέσεις και τριβές
- Κατάσταση πνευματικής δεκτικότητας
- Φροντίδα της υγείας και του σώματος
- Αποφυγή κρέατος
- Προσεγμένη υγιεινή διατροφή
- Αποφυγή αλκοόλ
- Ηρεμία και ξεκούραση
- Αναζήτηση της επαφής με τη φύση
- Διαλογισμός και προσευχή
Τα παραπάνω βοηθούν τον οργανισμό μας να μπει σε μια κατάσταση δεκτικότητας ειδικά εάν τα ακολουθήσουμε για τουλάχιστον 5 μέρες πριν από τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά και μετά για να μπορέσει να αφομοιωθεί η ενέργεια αυτή.
Και να μην καταφέρετε να τα κάνετε όλα αυτά, δεν πειράζει.
Αρκεί να θελήσετε.

Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να ακολουθήσει τις παραπάνω οδηγίες, κακό δεν κάνουν, και να παρατηρήσει τα όποια αποτελέσματα μπορεί να εμφανιστούν που, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν για το συγκεκριμένο γεγονός, θα επεκταθούν και μέσα στον Ιούνιο.
Από πλευρά μου, κάθομαι τώρα και γράφω όλα αυτά από μια προσπάθεια να εξηγήσω καλύτερα τα πράγματα γιατί έχω κουραστεί να διαβάζω ελλιπείς πληροφορίες ή πολλά λόγια χωρίς ουσία. Όποιος παρατηρήσει κάτι από αύριο και τις επόμενες μέρες, είναι καλοδεχούμενος να το αναφέρει :)
O νοών νοείτο....

Υ.Γ. * Η σωστή ρήση είναι: Πίστευε και μη, ερεύνα. Μια μόνο αλλαγή του κόμματος άλλαξε το όλο νόημα της ρήσης και έκανε πιο εύκολο το δρόμο να γίνουμε υποχείρια μιας τυφλής υποταγής.


9 ανεμομαζώματα:

Argy57 είπε...

Μακάρι αυτή η "ενεργειακή κρούση" να φωτίσει και να αφυπνήσει συνειδήσεις.
Η αλήθεια για ν'αποκαλυφθεί χρειάζεται ένα... "κρίσμο πλήθος"!

Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

Το εύχομαι κι εγώ Argy μου!! Και καλωσήρθες :)
Ένιωσες κάτι χθες?

Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

Για μένα τελικά....ήταν από τις δύσκολες μέρες η χθεσινή!
Πολλά άτομα που είχα ρωτήσει μου είπαν για τεράστια κούραση που αισθάνθηκαν, ειδικά όσα "μπλέχτηκαν" πολύ συναισθηματικά απαγγέλλοντας ύμνους και δινόμενοι ψυχικά σε οραματισμό για καλύτερο μέλλον της χώρας μας.
Προσπαθώντας να αξιολογήσω από μεριά μου όσο πιο αντικειμενικά τη χθεσινή μέρα, δεν ένιωσα τόσο έλλειψη ενέργειας όσο ότι το πιο δύσκολο για μένα ήταν ότι τις επόμενες ώρες δεν μπορούσα να έχω καλή διάθεση με τίποτα.
Ίσως για αυτό μιλούσαν ότι είναι σημαντικό να έχουμε γαλήνη και ηρεμία. Φόρτωσα πολύ συναισθηματικά και ένιωσα κρίσεις άγχους και χρειαζόμουν πολύ ώρα να ηρεμήσω.
Κι άλλα άτομα μου μίλησαν για στιγμές πανικού και έντονου εκνευρισμού. Ένας ομαδικός οραματισμός που προσπαθήσαμε να κάνουμε το βράδυ απέτυχε γιατί δεν μπορούσε να βυθιστεί καμία από τις κοπέλες που συμμετείχαν.
Κι αναρωτιέμαι τώρα αν όντως έγινε κάτι χθες και ήταν τόσο έντονη αυτή η ενεργειακή κρούση που μπορούσε να φέρει και στην επιφάνεια τα κρυμμένα προβλήματα?
Κι αν όλοι δώσαμε κάτι από την ενέργεια μας με σκοπό να χρησιμοποιηθεί για το κοινό καλό, που πήγε τελικά αυτή η ενέργεια? Γιατί η αλήθεια είναι πως όλα παίζονται! Ελπίζω πραγματικά να γίνει η αλλαγή προς το καλύτερο.
Φιλιά σε όλους σας!

Argy57 είπε...

Σ'ευχαριστώ για το καλοσόρισμα!
Η 12 Μαϊου ήταν μια δύσκολη μέρα,
συναισθηματικά φορτισμένη, γιατί
έπρεπε να παραστώ σ'ένα όχι ευχάριστο
κοινωνικό γεγονός. Πάντως μέχρι και σήμερα συνεχίζω να έχω κακή διάθεση!
Φιλιά!

Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

Ελπίζω ως τώρα να έχει καλυτερέψει η διάθεσή σου Argy!!!! Σου εύχομαι γι' αυτό καλή βδομάδα! Και χαίρομαι που γνωρίζω καινούρια άτομα σαν κι εσένα ;)

Argy57 είπε...

Προσπαθώ με κάθε τρόπο να φτιάξω την
διάθεσή μου...
Επίσης, χάρηκα που σε γνώρισα, γιατί οι αναρτήσεις σου περιέχουν θέματα που με αγγίζουν.

Την καλημέρα μου!

Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Argy!
H αλήθεια είναι πως προσπαθώ να αγγίξω θέματα που θεωρούνται μακρινά, αλλόκοτα, φαντασίες ή ακόμα και "ταμπού" με τρόπο ώστε να φανερωθεί ότι είναι πιο κοντά μας από ότι νομίζουμε και δεν χρειάζεται να τα φοβόμαστε.
Βάζω και την προσωπική μου πινελιά βέβαια.....
Μου αρέσουν κι εμένα τα μπλογκάκια σου ;)
Ελπίζω να αναπτερώθηκε το ηθικό σου το 3ημερο και να έχεις μια καλή βδομάδα!

Angelic Dragon © είπε...

Εγω πάλι εκείνη την ημέρα παρατήρησα οτι ακόμα και ασχετοι που δεν θα μπορούσαν να έχουν ιδέα για το φαινόμενο είχαν μια περίεργη ανησυχία ή μια εντονη παρόρμηση να βγούν εξω στη φύση χωρις να ξέρουν γιατι! Εγω καθησα σε ενα ησυχο μέρος και διαλογιστηκα και μπορώ να πω πως κατι ξυπνησε μεσα μου!

Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

Μου φαίνονται όλα αξιοσημείωτα όσα λες Angelic Dragon και χαίρομαι που τα μοιράστηκες!!! Με κάνει να νιώθω μια καλύτερη ιδέα του τι γίνεται.
Και πιστεύω πως έκανες ότι καλύτερο. Έχε τη συνείδησή σου ανοιχτή και παρατήρησε και τις επόμενες μέρες μέχρι το Σεπτέμβρη.
Σε ευχαριστώ για το πέρασμα και τη γνωριμία και σου εύχομαι ολόψυχα εις ανώτερα!

Blog Widget by LinkWithin

"Magical Template" designed by Blogger Buster